Skip to main content
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Peker'in karakolda dövdürdüğü eski vekilden AKP yöneticisine: 10 bin dolar alan sen misin?

Eski AKP'li vekil Feyzi İşbaşaran, AKP MKYK üyesi Metin Külünk'e, 'Sedat Peker'den 10 bin dolar maaş alan sen misin?' diye sordu.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 05.06.2021 , 12:19 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Ülkücü mafya Sedat Peker'in bir AKP yöneticisinin talimatıyla karakolda dövdürdüğünü söylediği eski AKP'li vekil Feyzi İşbaşaran, bunun arkasındaki ismin Metin Külünk olduğuna işaret etmişti.

İşbaşaran, AKP MKYK'sında bulunan Metin Külünk'ün sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımı alıntılayarak, "Herkes sana soruyor, bir kez daha soralım @sedat_peker’den 10 bin dolar maaş alan sen misin?" diye sordu.

Peker 10 bin dolar maaş olayına ilişkin pazar günü bir video yayınlayacağını söylemiş, videodan önce Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Soylu'ya yazılı bir soru iletmişti.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.