Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Ömer Çelik: Faşizm ve nefret siyasetine karşı dayanışma oluşturmalıyız

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 'Faşizme ve nefret siyasetine karşı, insanlık temelinde büyük bir dayanışma oluşturmalıyız. Ortak mücadele zeminlerini güçlendirmeliyiz' açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 22.01.2023 , 13:35 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsveç'te aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan’ın Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran yakmasına ilişkin, "Nefrete nefretle karşılık verilmez. Nefrete karşı, insan onuruna daha çok sahip çıkarak cevap vermeye devam edeceğiz. İnsanlık suçlarına en iyi cevap, insan onuru temelinde daha büyük dayanışma oluşturmaktır" dedi.

Nefret siyaseti ve faşizmin tüm insanlığı tehdit ettiğini söyleyen Çelik, "Kur'an-ı Kerim'e saldıranlar başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar. Faşizme ve nefret siyasetine karşı insanlık temelinde büyük bir dayanışma oluşturmalıyız. Ortak mücadele zeminlerini güçlendirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.