Nebati SADAT’ın kongrelerinden çıktı: Açılış konuşması bile yapmış

Maliye Bakanı Nureddin Nebati, SADAT’ın strateji merkezi olan ve 24 Eylül 2011’de kurulan ASSAM kongrelerinin müdavimi çıktı.

Haber Merkezi

Halk TV yazarı İpek Özbey, Ersin Eroğlu ve Caner Taşpınar’ın Kırmızı Kedi yayınevinden çıkan "Gölge Ordu/SADAT" kitabındaki Nureddin Nebati'yle ilgili bölümü köşesine taşıdı.

Kitaptaki SADAT’ın strateji merkezi olan ve 24 Eylül 2011’de kurulan ASSAM kongrelerine dikkat çeken Özbay, kongrelerin açılış konuşmasını Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yaptığını belirtti.

Özbey şöyle yazdı: 

"Peki o kongrelerin müdavimi kim dersiniz? Sadece müdavimi olsa iyi, açılış konuşmasını bile yapıyor, Tanrıverdi’ye övgüler düzecek kadar içeriden konuşuyor. Hatip, yeni ekonomik programı hayata geçirdiğinde gözleri parıldayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ta kendisi.

Kongrelerin sponsorları da tanıdık: Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, HAVELSAN, AKP dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi, Bahçelievler Belediyesi, Esenler Belediyesi ve Sancaktepe Belediyesi!..."