Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

'NATO'ya karşı ülkemiz ve onurumuz için yürüyoruz' diyen TKP üyelerine 'suç işlemeye tahrikten' gözaltı!

NATO karşıtı ses çıkarmak iktidar tarafından yasaklanmaya çalışırken, İstanbul’da "NATO'ya karşı ülkemiz ve onurumuz için yürüyoruz!" diyen ve bu eylemin afiş çalışmasını yapan TKP üyeleri gözaltına alındı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 02.07.2026 , 23:30 Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 , 23:31

AKP iktidarı NATO Zirvesi öncesi ülke genelindeki hukuksuz saldırılarını sürdürüyor.

5 Temmuz'da NATO'ya karşı ülkemiz ve onurumuz için yürüyoruz!” diyerek Taksim AKM’den Dolmabahçe’ye yürüyüş kararı alan TKP'nin çağrı afişlerini yapan parti üyeleri İstanbul’un iki ayrı noktasında gözaltına alındı.

Beşiktaş’ta gözaltına alınan üç parti üyesine eyleminin afişlerini yaptıkları gerekçesiyle skandal bir şekilde “suça tahrikten” gözaltı işlemi yapıldı.

Bu gözaltıların dışında Kadıköy’de gözaltına alınan üç parti üyesinin de karakolda işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


soL Haber'i WhatsApp ve Telegram kanallarından takip edin, önemli gelişmeleri kaçırmayın.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.