Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Muharrem İnce'den Devlet Bahçeli'ye ziyaret

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, tarımsal üretim ve gıda güvenliği raporunu görüşmek için MHP lideri Devlet Bahçeli'yle bir araya gelecek.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 31.05.2022 , 20:54 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce artan gıda fiyatları, tarımsal sulamada yaşanan sıkıntılar sonucu ortaya çıkan açlık ve kıtlık tehlikesine karşı partisinin çözüm önerilerini içeren “Tarımsal Üretim Su ve Gıda Güvenliği Rapor”yla ilgili ziyaretlerine devam ediyor.

Tüm partilerden randevu isteyen Muharrem İnce, talebe olumlu yanıt veren MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile görüşecek.

Görüşme 1 Haziran 2022 Çarşamba günü, MHP Genel Merkezinde yapılacak.

İnce, DSP ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Sayın Bahçeli telefonla aradı, 'en kısa sürede görüşelim' dedi ama randevulaşmadık. Kim randevu verirse hiç kimseyi ayırt etmeden gideceğimizi milletimizin önünde belirtmek isterim" demişti.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.