Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Meteoroloji uyardı: Sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak

Meteoroloji, hafta ortasından itibaren sıcaklıkların Marmara, Ege ve Akdeniz'de mevsim normallerinin 5 ila 10 derece, diğer bölgelerde ise 2 ila 6 derece üzerine çıkmasının beklendiğini bildirdi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 10.07.2023 , 18:25 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; yarın, batı kesimlerden başlayarak ülkenin sıcak hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Hafta ortasından itibaren sıcaklıkların Marmara, Ege ve Akdeniz'de mevsim normallerinin 5 ila 10 derece, diğer bölgelerde ise 2 ila 6 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Sıcak hava dalgası nedeniyle, Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşayan, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.