Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Mersin'de 3 belediye başkanına tutuklama talebi: Abdullah Özyiğit tutuklandı

Aralarında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in de bulunduğu 50 kişi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Abdullah Özyiğit tutuklanırken, hakimlikteki işlemler sürüyor.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 06.10.2026 , 00:47

Mersin'de gözaltına alındıktan sonra adliyeye çıkarılan 60 kişiden, aralarında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in de bulunduğu 50 kişi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in de aralarında bulunduğu 60 kişi, sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.

Savcılıktaki sorguları tamamlanan Vahap Seçer, Abdullah Özyiğit ve Ahmet Serkan Tuncer'in de aralarında bulunduğu 50 kişi tutuklama, 10 kişi ise adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tutuklandı. Diğer belediye başkanlarının işlemleri sürüyor.


soL'un dört kez sansürlenen X hesabını takip ederek yaygınlaştırabilirsiniz. 

soL Haber'i WhatsApp ve Telegram kanallarından takip edin, önemli gelişmeleri kaçırmayın.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.