Skip to main content
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Mardin'de kadın cinayeti: Emine Pulent eşi tarafından öldürüldü

Mardin'de yaşayan 61 yaşındaki Emine Pulent, bir yıl kadar önce şartlı tahliye ile cezaevinden çıkan eşi Abdulkadir Pulent tarafından öldürüldü.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 04.09.2021 , 15:42 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Mardin'in Savur ilçesinde dün öğle saatlerinde Abdulkadir Pulent, eşi Emine Pulent'i köyün dışında bulunan kendilerine ait üzüm bağına götürdü.

DHA'nın haberine göre 62 yaşındaki Abdulkadir Pulent, eşi Emine Pulent'i öldürdü. Olayın duyulmasının ardından köylüler jandarmaya haber verdi.

Jandarma ekipleri gittikleri bağda 61 yaşındaki Emine Pulent'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

27 yıl cezaevinde kalmış

Cinayetin ardından kaçan Abdulkadir Pulent'in daha önce de amcasının oğlu olan eniştesi Şeyhmus Pulent'i öldürdüğü öğrenildi.

30 yıl ceza alan Pulent'in koronavirüs tedbirleri kapsamında bir yıl kadar önce şartlı tahliye edildiği belirtildi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.