Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Manisa'da işçi servisi ve tır çarpıştı: 23 yaralı

Manisa'da tır ile işçileri taşıyan minibüsün çarpışması sonucu 23 kişi yaralandı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 13.02.2023 , 17:51 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde tır ile işçileri taşıyan minibüsünün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 23 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, tır ile işçi servisi, Alaşehir-Salihli yolu Çağlayan mevkisinde çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 23 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerinde yapılan müdahalelerinin ardından ambulanslarla Salihli ve Alaşehir ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.