Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Macron: Rus enerji kaynaklarına yaptırımların sonuçlarını gelecek kış hissedeceğiz

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Avrupa'nın Rus gazına karşı ambargo uygulamasının sonuçlarının Avrupa'da önümüzdeki kış hissedileceğini söyledi.

Dış Haberler

Yayın Tarihi: 22.04.2022 , 17:16 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa'nın Rus enerji kaynaklarına yaptırım uygulamasının sonuçlarının gelecek kış hissedileceğini söyledi.

Ouest-France gazetesine konuşan Macron "Rus enerji kaynaklarına karşı bu yaptırımların sonuçlarını 2022 baharı ya da yazında görmeyeceğiz. Ama gelecek kış eğer artık Rus gazı olmazsa bunları hissedeceğiz" dedi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.