Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Korucular arasında silahlı kavga: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Siirt'te köy korucuları arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 25.06.2022 , 09:50 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Siirt’in Pervari ilçesinde görevde olan güvenlik köy korucuları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. 

Alınan bilgilere göre, Pervari'nin Düğüncüler köyünde iddiaya göre, güvenlik köy korucuları arasında daha önce arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet oluştu. Taraflar arasında görev sırasında tartışma yaşandı. Sözlü tartışmada ismi öğrenilemeyen firari şüpheli, H.B., A.A., A.B., H.G. ve A.D.’yi uzun namlulu silahla taradı. Silahlı kavgada 5 kişi ağır yaralandı. 

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra helikopterle 3. Komando Tugayına, oradan da Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralı 5 kişiden H.B. ve A.A. hayatını kaybetti. 

Güvenlik güçlerinin köy ve hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı kaydedildi. (İHA)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.