Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Kılıçdaroğlu'ndan 24 Temmuz'da miting kararı

Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de başlattığı ve İstanbul’da sürdürdüğü 'Milletin Sesi' mitinglerine 24 Temmuz’da Balıkesir’de devam edeceği öğrenildi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 06.07.2022 , 07:40 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

CHP MYK'sı önceki gün Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, toplantıda Meclis'in tatile girmesiyle saha çalışmalarının artırılması kararı alındı.

Meclis’in kapalı olduğu süreçte Kılıçdaroğlu, 18 Temmuz’dan sonra her salı farklı bir ile giderek, saat 13.30’daki grup toplantılarını partili milletvekillerinin de katılımıyla Meclis açıkmış gibi sürdürecek. 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de başlattığı ve İstanbul’da sürdürdüğü "Milletin Sesi" mitinglerine de 24 Temmuz’da Balıkesir’de devam edeceği öğrenildi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.