Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Kılıçdaroğlu: Beşli çetelerle, kul hakkı yiyenlerle, yolsuzluk yapanlarla hesaplaşacağız

CHP Genel Başkanı Devrek'te düzenlediği mitinginde 'Kul hakkı yiyen, yolsuzluk yapan, vatandaşın hakkını yiyenlerle de hesaplaşacağız' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 11.06.2022 , 19:56 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta Devrek ilçesinde bir miting düzenledi. Devrek ilçesinde halka hitabında Kılıçdaroğlu, "Bütün vatandaşlarımızla helalleşeceğiz" derken "Beşli çetelerle hesaplaşacağız. O ayrı. Kul hakkı yiyen, yolsuzluk yapan, vatandaşın hakkını yiyenlerle de hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

Çaycuma ilçesindeki toplu açılış töreninin ardından Devrek ilçesine hareket eden Kılıçdaroğlu, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt tarafından karşılandı. Belediye başkanını makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu’na Devrek Bastonu hediye edildi.

“Türkiye’yi bölgesinde itibarlı bir devlet haline getireceğiz” diyen Kılıçdaroğlu, "Bir şeyden emin olmanızı istiyorum. Sizin için Devrek için, 7’den 70’e tüm vatandaşlar için çalışan bir belediye başkanınız var. Zaman zaman önüne engel koyan olabilir. Ama belediye başkanlarınız hiçbir engelden şikayet etmeden kararlılıkla yoluna devam edecekler, sizlere hizmet edeceklerdir. Onların hizmeti değerlidir. Evlatlarınız için sizler için hizmet veriyorlar" ifadelerini kullandı.

'Millet ittifakı olarak yöneteceğiz'

"Bir şeyden daha emin olmanızı isterim" diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Devrek’i, Çaycuma’yı nasıl yönetiyorsak Allah’ın izniyle Türkiye’yi de aynı anlayışla ayrım yapmadan yöneteceğiz. Millet ittifakı olarak yöneteceğiz. Bir araya geleceğiz. Vatandaşlar arasında ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak hiç kimseyi ötekileştirmeden Türkiye’yi yöneteceğiz. Türkiye’yi bölgesinde itibarlı bir devlet haline getireceğiz. İşsizlik, yolsuzluk bunlarla mücadele edeceğiz. Göreceksiniz, bu bereketli topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Her evde huzur ve bereket olacak. Herkesin kazanıldığı hiç kimsenin kaybetmediği bir Türkiye inşa edeceğiz. Bilgiyle yöneteceğiz, birikimle yöneteceğiz. Devleti gerçekten saygınlıkla yöneteceğiz. Herkesin devletin güvenmesine, herkesin kucaklaşmasını isteyeceğiz. Bütün vatandaşlarımızla helalleşeceğiz.

Ama beşli çetelerle hesaplaşacağız. O ayrı. Kul hakkı yiyen, yolsuzluk yapan, vatandaşın hakkını yiyenlerle de hesaplaşacağız. Benim umudum da bu güzel insanlar. Beraber el ele yürek yüreğe kol kola yeni bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Endişe etmeyin. Asla ve asla unutmayın, geliyor gelmekte olan."

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.