Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Kaşıkçı dosyası kapandı, Erdoğan Suudi Arabistan’a gidiyor

Cemal Kaşıkçı dosyasının Suudi Arabistan'a devredilmesinin ardından Erdoğan Suudi Arabistan'a gidiyor.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 28.04.2022 , 07:33 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud'un davetlisi olarak Suudi Arabistan'ı ziyaret edecek.  

İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye-Suudi Arabistan arasındaki ilişkiler tüm veçheleriyle gözden geçirilecek; işbirliğinin geliştirilmesi imkânları ele alınacak.  Görüşmelerde, ikili ilişkilerin yan ısıra, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir teatisinde de bulunulacak" bilgisi verildi.

Görüşmenin Suudi Arabistan'ın talebi sonrası Cemal Kaşıkçı dosyasının bu ülkeye devredilmesinin ardından gelmesi dikkat çekti.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.