Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

İzmit'te çöp döküm sahasında yangın

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde belediyeye ait çöp döküm sahasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışıyor.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 04.08.2023 , 14:33 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İzmit'te çöp döküm sahasında çıkan yangına müdahale ediliyor.

DHA'nın haberine göre, yangın, öğle saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait İzmit ilçesi Alikahya Atatürk Mahallesi'ndeki İzmit Atık ve Artıkları Arıtma, Yakma ve Değerlendirme A.Ş.'nin (İZAYDAŞ) çöp depolama alanında çıktı.

Çöp yığınlarının olduğu alandaki dumanları fark eden çalışanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarla adrese polis, sağlık, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. İtfaiyeciler, yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Ekiplerin, depolama alanındaki yangını söndürmek için müdahalesi sürüyor.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.