Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

İYİP'te 'İdris Naim Şahin' istifası

Eski AKP'li İdris Naim Şahin'in İYİP'te Ordu 1. sıradan aday gösterilmesine tepki gösteren Ordu İl Kurucu Üyesi ve eski İl Başkan Yardımcısı Nuray Özdemir partiden istifa etti.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 10.04.2023 , 10:36 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Ordu’da İYİP eski İl Başkan Yardımcısı ve parti kurucusu Nuray Özdemir, İdris Naim Şahin’in 1. sıra milletvekili adayı yapılmasına tepki olarak partiden istifa etti.

Özdemir açıklamasında, “Aktif olarak siyaset yaptığım, kurucu üyesi olduğum, 3 yıl mali başkanlık ve il başkan yardımcılığı yaptığım İYİ Parti'den kendime olan saygımdan dolayı istifa ediyorum. Emeği hiçe sayanlarla aynı yolda yürümemin bir anlamı yok” dedi.

Bir dönem AKP’de İçişleri Bakanlığı yapan İdris Naim Şahin, İYİP'te Ordu 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.