Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

İran İsrail'e ilk saldırı dalgasını duyururken Husiler de Kızıldeniz’de saldırıları yeniden başlatıyor

İran Devrim Muhafızları, İsrail’e yönelik “ilk dalga” saldırıların başlatıldığını duyururken, Yemen’deki Husiler de Kızıldeniz’de gemilere yönelik saldırılara yeniden başlayacaklarını açıkladı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 28.02.2026 , 12:22

İran Devrim Muhafızları Ordusu, soykırımcı İsrail’e karşı “ilk dalga” saldırıların başlatıldığını açıkladı. Açıklamada operasyonun kapsamına ve kullanılan araçlara ilişkin ayrıntı verilmezken, saldırıların devam edebileceği mesajı verildi.

Yemen’deki Husiler de ayrı bir açıklama yaparak Kızıldeniz’de gemilere yönelik saldırılara yeniden başlayacaklarını duyurdu.

Husiler daha önce de İsrail’le bağlantılı olan ticari gemileri ve Batılı ülkelerin deniz unsurlarını hedef almıştı.

İran'a dönük ABD-İsrail saldırısına ilişkin tüm gelişmeler soL'un canlı haberinde.

 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.