Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

İmam Halil Konakcı Atatürkçüleri hedef aldı: 'Kemalistlerle asla kardeş değilim'

İmam Halil Konakcı, bu defa Atatürkçüleri hedef aldı. Konakcı, 'İslam düşmanlığı yapan Kemalistlerle asla kardeş değilim' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 08.05.2023 , 08:49 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Cumhuriyet’i ve laikliği hedef alan konuşmalarıyla bilinen ve “Sokaklar kasap dükkânı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor” gibi sözleriyle kadınları hedef alan imam Halil Konakcı, bu kez de Atatürkçüleri hedef aldı.

İmam Konakcı, cami cemaatine verdiği vaazda, Atatürkçüleri “terör örgütleri FETÖ ve PKK'lılara" benzeterek, “Ayet ne diyor bize; ‘Ancak müminler kardeştir.’ Ancak ehli sünnet iltikadına sahipsen ve benim bayrağıma, devletime, vatanıma ihanet etmiyorsan kardeşiz. Yani ben FETÖ’cülerle, PKK’lilerle ve İslam düşmanlığı yapan Kemalistlerle asla kardeş değilim” ifadelerini kullandı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.