Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Halk TV’den istifa eden Mustafa Kemal Erdemol soL'a konuştu: 'Köşeye sıkıştıkça saldırganlaşan bir güruhla karşı karşıyayız'

Halk TV'ye kayyım atanmasının ardından duruma tepki gösterip istifa eden gazeteci Mustafa Kemal Erdemol soL TV'ye konuştu. Erdemol, iktidarın muhalefetin sesini kısmaya çalıştığına dikkat çekti. "Böyle büyük gibi görünen eylemleri, uygulamaları ancak büyük bir korku yaptırabilir. Köşeye sıkıştıkça barbarlaşan, saldırganlaşan bir güruhla karşı karşıyayız" dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 15.10.2026 , 12:26

Halk TV’ye şafak baskınıyla el koyan iktidar kanala kayyım atamıştı.

Kayyım yönetimine tepki gösteren Halk TV emekçileri de adım atmaya başlamış, gazeteci Mustafa Kemal Erdemol istifasını duyurmuştu.

Erdemol "Bir gazeteci olarak kayyım yönetiminde çalışmam da beklenemez" demişti.

soL TV'ye konuşan Erdemol, iktidarın muhalefetin sesini kısmaya çalıştığına dikkat çekti. "Gerçeğin her yerden sızma gibi bir huyu vardır" diyen Erdemol şunları söyledi:

İktidar belli ki muhalif bir sesi daha kısmak istiyor. Ancak toplumsal açıdan neyi kaybettiklerinin farkına varmış değiller. Bütün bu uygulamaların bumerang etkisi yapabileceğini görmek gerekir. Her şeyin atlatılabileceğine inanıyorum.

Gerçeğin her yerden sızma gibi bir huyu vardır. Böyle büyük gibi görünen eylemleri, uygulamaları ancak büyük bir korku yaptırabilir. Köşeye sıkıştıkça barbarlaşan, saldırganlaşan bir güruhla karşı karşıyayız.

soL TV Haber bülteninin tamamı için:


soL'un dört kez sansürlenen X hesabını takip ederek yaygınlaştırabilirsiniz.

soL Haber'i WhatsApp ve Telegram kanallarından takip edin, önemli gelişmeleri kaçırmayın.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.