Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Gaziantep'te yıkılan binalara ilişkin 22 kişi tutuklandı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yıkılan binalara ilişkin yürütülen soruşturmada 22 kişi tutuklandı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 23.02.2023 , 20:06 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Gaziantep Valisi Davut Gül, Kahramanmaraş merkezi depremlerin etkilediği Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yıkılan binalara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 22 kişinin tutuklandığını açıkladı.

Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan Gül, şu ifadeleri kullandı:

"Nurdağı ve İslahiye'de yıkılan binalarla ilgili kusurlu olduğu değerlendirilen 22 kişi mahkeme tarafından tutuklanmıştır. 80 kişinin aranması devam etmektedir. Müteahhit, yapı denetim, vb. görevlilerle ilgili en hakkaniyetli kararı bağımsız mahkemeler verecektir." 

 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.