Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Eşine şiddet uygulayan Hatayspor'lu futbolcuya ev hapsi cezası: 'Türkiye'ye kaçtı' iddiası

Hatayspor'lu oyuncu Rúben Ribeiro'nun eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla arandığı bildirildi. Hakkında elektronik kelepçeyle gözetim kararı alınan futbolcunun Türkiye'ye kaçtığı iddia edildi.

Dış Haberler

Yayın Tarihi: 29.11.2022 , 16:23 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Hatayspor'da forma giyen Portekizli futbolcu Rúben Ribeiro'nun eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla arandığı bildirildi.

16 Kasım tarihinde Porta kentindeki evinde gözaltına alınan oyuncu, eşinden uzak kalması ve elektronik kelepçeyle gözetim altında tutulması şartıyla serbest bırakılmıştı.

Portekizli spor gazetesi A Bola'nın aktardığına göre, emniyet ekipleri, kendisine elektronik kelepçe takmak için Rúben Ribeiro'nun evine gittiğinde, oyuncunun evde olmadığını ve telefonlarına yanıt vermediğini tespit etti. 

2020 yılından bu yana Hatayspor'da oynayan Rúben Ribeiro'nun Türkiye döndüğü iddia edilirken, oyuncunun tutuklanması için Portekiz emniyetinin uluslararası talimat yayınlayabileceği açıklandı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.