Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Erdoğan için yol kapatıldı, trafikte saatlerce bekleyenler korna çalarak tepki gösterdi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine yapacağı ziyaret sebebiyle Kahramanmaraş yolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 22.04.2023 , 18:47 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret gerçekleştirecek olması sebebiyle Kahramanmaraş yolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Trafikte saatlerce bekleyen yurttaşlar, korna çalarak duruma tepki gösterdi.

Kahramanmaraş yolunun çift yönlü olarak kapatıldığına dair görüntüleri gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından paylaştı. Saymaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan, Türkoğlu’na gelecek diye Kahramanmaraş yolu çift yönlü trafiğe kapatıldı, saatlerdir hareket edemeyen yurttaşlar mağdur edildi. Erdoğan gelecek diye Kahramanmaraş yolu trafiğe kapatıldığı için mahsur kalan vatandaşlar şu an korna çalarak, bu işgüzarlığı protesto ediyor."

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.