Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Enkaz altındaki inek 17 gün sonra canlı olarak çıkarıldı

Hatay'ın Antakya ilçesinde enkaz altında kalan hayvanların çıkarılması için yapılan çalışmada bir inek, 17’nci günde canlı olarak çıkarıldı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 22.02.2023 , 19:34 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'ın Antakya ilçesinde Gölcük Belediyesi ekipleri, enkaz altına kalan hayvanları çıkartmak için çalışma başlattı.

DHA'nın haberine göre, ilçeye bağlı Aşağıoba Mahallesi’ndeki bir ahırın enkazındaki çalışmada ineğin canlı olduğu tespit edildi. Ekipler, 17'nci günde ineği bulunduğu enkazdan kurtardı.

Veteriner kontrolünden geçirilen ineğin, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.