Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Demirtaş: 'Hiçbir gerekçeniz yoksa bile hatırım için sandığa gidin'

Eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, 'Sandıklar açıldığında da oy sayımını izleyelim, ıslak imzalı tutanağın fotoğrafını çekelim. Hiçbir gerekçeniz yoksa bile hatırım için sandığa gidin lütfen' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 26.05.2023 , 17:12 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu için çağrıda bulundu. 

Tüm yurttaşlara seslenen Demirtaş, "Pazar günü eksiksiz sandığa gidelim ve oyumuzu kullanalım" dedi. 

Demirtaş, "Sandıklar açıldığında da oy sayımını izleyelim, ıslak imzalı tutanağın fotoğrafını çekelim. Hiçbir gerekçeniz yoksa bile hatırım için sandığa gidin lütfen" diyerek paylaşımını bitirdi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.