'Çocuklarım aç, mecbur çıkacağız' diyen yurttaşa 'geber' yanıtı verdi!

Sosyal medyada bir yurttaşın ''Çıkma, çıkma. Mecbur çıkacağım. Bir gelir olmayınca ne olacak?'' sözlerine, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı Nail Noyar 'Geber' diyerek cevap verdi.

Euronews, bir yurttaşın, ''Şimdi çocuklarım aç kalmasınlar diye dilenmekten geliyorum. Çoluk çocuğumuz var, açız yani aç, aç.  Bana ne güzel diyorlar ki, ‘Çıkma, çıkma.’ Mecbur çıkacağım. Bir gelir olmayınca ne olacak?'' sözlerini sarf ettiği bir video paylaştı.

Bu videoya kişisel sosyal medya hesabından ''Geber'' yorumu yapan İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı Nail Noyar'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Nail Noyar, gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

GÖREVDEN ALINDI

Yaptığı paylaşım nedeniyle büyük tepki çeken Nail Noyar ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan açıklama geldi. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ''Biz; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tüm vatandaşlarımızın huzur, barış ve refah içerisinde birlikte yaşaması için canla başla çalışmaya devam ederek bu tür davranışlara asla izin vermeyeceğiz. Söz konusu şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır'' denilerek Noyar'ın görevinden alındığı duyuruldu.