Sayfa yolu
CHP'li Belediye Başkanı Durbay yoğun bakıma alındı
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 02.12.2025 , 14:44
Bir süredir kanserle mücadele eden CHP'li Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın tedavisi yoğun bakım servisinde devam edecek.
Haberi sosyal medya hesabından duyuran, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’ın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini üzüntüyle öğrendim" ifadelerini kullandı.
Dutlulu, "O çok güçlü bir kadın… Sağlık durumu çok daha iyiye gidiyor. Bu süreci de atlatacağına yürekten inanıyorum. En büyük dileğimiz Gülşah Başkanımızı yeniden aramızda görmek" dedi.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.