Sayfa yolu
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'yle ilgili tartışma: 'Mezar olmasın'
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 18.02.2023 , 10:40 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Merkez üssü Maraş olan iki büyük depremin ardından gözler İstanbul'da olması beklenen depreme çevrildi. İstanbul için uyarılar devam ederken kamu kurumu binalarının da bir bölümü riskli yapıda.
İstanbul Tabip Odası da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi binasından fotoğraflar paylaştı. Binanın son durumuna dikkat çeken odanın paylaşımı şöyle:
"Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, yetkililerin yıllardan beri defalarca söz verdiği gibi, depreme dayanıklı olacak şekilde bir an önce yerinde yeniden yapılandırılmalıdır!"
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
