Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Çavuşoğlu: ABD'nin YPG'yi meşrulaştırma çabasını görüyoruz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'nin Suriye'de hükümet kontrolünde olmayan bölgeler için yaptırım muafiyeti getireceği açıklamasına ilişkin 'PKK'yı YPG'yi meşrulaştırma çabası' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 13.05.2022 , 12:21 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Christophe Lutundula Apala ile Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Burada konuşan Çavuşoğlu, ABD'nin Suriye'de hükümet dışı grupların kontrolündeki bölgelere yatırım yapacak şirketlere yaptırımlardan muafiyet getirme planıyla ilgili olarak "PKK'yı YPG'yi meşrulaştırma çabası görüyoruz" ifadesini kullandı.


 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.