Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Bursa'da sahte içkiden 1 kişi öldü, 4 kişinin de hayati tehlikesi bulunuyor

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 5 kişiden 1'i yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 14.11.2022 , 09:55 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gece saatlerinde sahte içki içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol O. (56), Fuat İ. (49), Kamil Cihat İ. (51) ve Necip C. (60), Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

DHA'nın haberine göre, zehirlenme şüphesi ile tedavi altına alınan 5 kişiden Şakir Çelik yaşamını yitirdi. Diğer 4 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.