Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Boşanma aşamasındaki eşini ve oğlunu öldürdü

71 yaşındaki şahıs, yaklaşık bir yıldır ayrı yaşadığı eşini ve oğlunu öldürdü.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 29.06.2022 , 00:40 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde yaklaşık bir yıldır ayrı yaşadığı 65 yaşındaki eşi Ummuhan Yurtseven'le barışmak için 45 yaşındaki oğlu Mustafa Yurtseven'in evine giden 71 yaşındaki Hüseyin Yurtseven önce oğlu Mustafa Yurtseven'e ardından da karısı Ummuhan Yurtseven'e tabancayla ateş etti.

Olayın ardından apartmandan çıkan Hüseyin Yurtseven, apartmanın 50 metre ilerisinde cinayet aletiyle birlikte emniyet güçleri tarafından yakalandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ummuhan ve Mustafa Yurtseven'in hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Mustafa ve Ummuhan Yurtseven'in cenazeleri otopsi için Merkezefendi Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. (İHA)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.