Skip to main content
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Bakan Derya Yanık 23 Nisan'da ağırladığı çocuğa 'Ramazan' diye şeker vermedi

Aile Bakanı Derya Yanık, makamında ağırladığı 10 yaşındaki çocuğa 'Ramazan' dolayısıyla bir şey ikram etmediğini söyledi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 24.04.2021 , 07:10 Güncelleme Tarihi: 24.04.2021 , 12:49

Yeni Aile Bakanı Derya Yanık, 23 Nisan dolayısıyla makamında ağırladığı 10 yaşındaki çocuğa "Ramazan" dolayısıyla çikolata ikram etmediğini söyledi.

Yanık, çocuğun Ramazan'dan sonra kaldığı koruma evinden yine misafir olarak geleceğini, çikolata ikramını o zaman yapacağını söyledi.

Bakan'ın koruma evinden bir çocukla yaptığı görüşmenin AA tarafından açıkça servis edilmesi ve çocuğa ramazan dolayısıyla çikolata vermediğini söylemesi tepki çekti.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.