Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Antalya'da vergi beyanname ve ödemeleri bir ay ertelendi

Bakanlık Antalya'da vergi beyanname ve ödemeleri bir ay ertelendiğini duyurdu.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 13.12.2022 , 16:57 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Antalya'da etkili olan kuvvetli yağış su baskınlarına sebep oldu. Kumluca, Demre ve Finike ilçelerinde çok sayıda ev ve işyerini su bastı.

Kentte yaşanan sel felaketinin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı Antalya'nın 3 bölgesindeki mükelleflerin vergi beyannamesi ve tahakkuk edecek vergilerin ödeme süresini 1 ay erteledi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Bakanlığımız, 12 Aralık tarihinde Antalya ilinin Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde meydana gelen selden etkilenen mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda söz konusu bölgelerde faaliyet gösterm mükelleflerin Aralık ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir. Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.