Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Altılı masanın 'Seçim Güvenliği Komisyonu' yarın toplanıyor

Altı siyasi partinin genel başkan yardımcılarının oluşturduğu Seçim Güvenliği Komisyonu yarın Ankara'da toplanacak ve basın açıklaması yaparak yol haritasını duyuracak.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 05.06.2022 , 21:15 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİP ve Saadet Partisi genel başkanlarının 29 Mayıs'taki zirvesinin ardından yapılan açıklamada, oluşturulan Seçim Güvenliği Komisyonu'nun planlama aşamasına geçtiği belirtilmişti.

Komisyon yarın Ankara'da bir basın açıklaması yaparak yol haritasını duyuracak.

6 partinin genel başkan yardımcılarının oluşturduğu Seçim Güvenliği Komisyonu, 6 Haziran 2022 Pazartesi bir araya gelecek. Toplantının detayları belli oldu.

CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, Demokrat Parti Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı İlay Aksoy, Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat ile Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Hasan Bitmez’den oluşan Seçim Güvenliği Komisyonu, yarın saat 12.00'de, Çankaya’daki TBB Litai Konukevi’nde buluşacak.

Seçim Güvenliği Komisyonu, bugüne kadar yapılan çalışmaları, mutabakata varılan hususları ve işbirliğinin yol haritasını kapsayan bir basın açıklaması yapacak.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.