Akşener'den Sedat Peker açıklaması: İddialar çok vahim

İYİP Genel Başkanı Akşener, Sedat Peker'in Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar'la ilgili sözleri hakkında 'İddialar çok vahim. Bir devletin derini, sığı olmaz' dedi.

Haber Merkezi

Karar TV'de canlı yayına katılan İYİP lideri Meral Akşener, Sedat Peker'in Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar'la ilgili iddiaları hakkında konuştu.

Akşener, "Yalnız çok vahim. Rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz. Bir devlet, devlettir; kanundur, hukuktur, demokrasidir, kurumdur ve kurallardır" dedi.

Akşener'in ifadelerinin tamamı şöyle:

"Çok vahim. Herkes gibi ben de izledim. İkisini de izledim ama hayır bu rezalet. Bu iç içe geçmişlik. Hele o kokain meselesi. Yani birbirlerine insanların kavgalarının arka planını anlıyorsunuz, korkunç. Bir devletin derini, sığı olmaz be kardeşim. Bir devlet devlettir; kanundur, hukuktur, demokrasidir, kurumdur ve kurallardır. Mesela Sayın Soylu'nun, o gargaraya geldi gitti. CHP'li milletvekillerine parmağını sallayarak dediği bir şey var. Mesleğim gereği, -mesleği sigortacılıktır arkadaşın-, mesleğim gereği -bakanlık meslek olmuş- ben hepinizle ilgili, milletvekillerinin yakınları dahil, bilgilere sahibim onları konuşmuyorum' dedi. Haydaa. Ben staj mtaj, 8 ay bir Bakanlık yaptım alengirli bir dönemde. Benim hiç kimse hakkında böyle özel bir bilgim yok ha. Olamaz. Hayır yani birileri birini takip etse bile siyasetçi bunu bilmez. Sen siyasetçisin, böyle bir şey yok. O zaman bu sözü söyleyene baktığınız zaman, bir savcının şu ana kadar harekete geçmemiş olduğuna da baktığınız zaman iş kötü."