Sayfa yolu
'Aile diş hekimliği' için iki ilde pilot uygulama başladı
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 09.06.2022 , 13:36 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
AKP'nin Kızılcahamam kampında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aile hekimliği benzeri bir uygulamanın ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde de hayata geçirileceğini söyledi.
Yeni Şafak'ın haberine göre, Fahrettin Koca, konuyla ilgili halihazırda 2 ilde pilot uygulamanın yapıldığını, altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda hastanelerdeki randevu sorunuyla ilgili, “Pandemi döneminde randevular konusunda sıkıntı yaşandı. Bu sorun yavaş yavaş çözülecek. Konuyla ilgili adımlar atmaya başladık” demişti.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
