Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Afyon-Konya yolu trafiğe kapandı, deprem bölgesine giden araçlar mahsur

Yaklaşık 3 saattir kapalı bulunan yolun kar yağışı nedeniyle kapandığı, açılması için herhangi bir yardımın ulaşmadığı ve belirsizliğin sürdüğü kaydedildi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 06.02.2023 , 23:54 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Afyon'u Konya'ya bağlayan yol, Kadınhanı-Ladik mevkiinden itibaren trafiğe kapandı. Kilometrelerce uzayan araç konvoyunda deprem bölgesine giden arama kurtarma ekipleri, ambulans ve sağlık kuruluşlarına ait araçlar, gazeteciler, iş makineleri ile depremzede yakınları mahsur kaldı.

Yaklaşık 3 saattir kapalı bulunan yolun kar yağışı nedeniyle kapandığı, açılması için herhangi bir yardımın ulaşmadığı ve belirsizliğin sürdüğü kaydedildi.

Konya-Ereğli yolu da ulaşıma kapatıldı

Diğer yandan Konya'dan Adana'ya ulaşımın sağlandığı Ereğli yolunun da süresiz olarak ulaşıma kapatıldığı açıklandı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada yol açma çalışmalarına dair ise herhangi bir bilgi verilmedi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.