Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

9 yıl sonra ilk kez: Nureddin Nebati Mısır'a gidiyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin 1 Haziran'da Mısır'a gideceği açıklandı. 2013 yılından beri iki ülke arasında ilk kez bakan düzeyinde görüşme gerçekleşecek.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 18.05.2022 , 16:03 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin 1 Haziran'da Mısır'a gideceği açıklandı. 2013 yılında gerçekleşen askeri darbeyle Abdülfettah Sisi'nin Mısır'ın başına geçmesinin ardından gerilen Türkiye-Mısır ilişkilerinde ilk kez bakan düzeyinde bir görüşme gerçekleşecek.

Bakan Nebati'nin ziyareti 9 yıl sonra Türkiye ile Mısır arasındaki bakan düzeyindeki ilk görüşme olacak. Mayıs 2021'de de Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığında bir heyet Kahire'ye gitmişti.

Bakan Nebati'nin Mısır'da İslam Kalkınma Bankası'nın toplantısına katılacağı açıklandı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.