Vestel'e 'Patronların Ensesindeyiz' yanıtı: Teşekkürler, listeye birinci sıradan girdiniz!

TKP tarafından dün 'Krize ve kriz fırsatçı patronlara karşı dayanışma ve haberleşme ağı' olarak yayına sokulan www.patronlarinensesindeyiz.org sitesi Vestel yönetimi tarafından ilk gününde sansürlenmişti. Vestel'e yanıt gecikmedi.

Haber Merkezi

TKP tarafından dün "Krize ve kriz fırsatçı patronlara karşı dayanışma ve haberleşme ağı" olarak yayına sokulan www.patronlarinensesindeyiz.org sitesi Vestel yönetimi tarafından ilk gününde sansürlenmişti.

Son günlerde işçi hakları konusunda ciddi sorunlarla gündeme gelen şirkette çalışan işçilerin, Vestel'in internet sağlayıcılarını kullanarak www.patronlarinensesindeyiz.org sitesine giremedikleri görülmüştü.

'LİSTEYE İLK SIRADAN GİRİŞ YAPTINIZ'

Vestel'e yanıt gecikmedi.

Patronların Ensesindeyiz sosyal medya hesaplarından akşam saatlerinde yapılan açıklamada, "Teşekkürler Vestel! İlk günden sözümüzü doğruladınız. İşçinin nefesini ensesinde hisseden patronlar listesine birinci sıradan giriş yaptınız" denildi.

Kriz fırsatçısı patronlara karşı mücadele ağı olarak kurulan sitenin yanıt açıklamasında, şirketin kurumsal ağında çalışan teknik ekibe de şu ifadelerle çağrıda bulunuldu:

"Biliyoruz, size verilen emri yerine getirmek zorundasınız. Ama farkındasınız değil mi? İşinizi her durumda kaybediyorsunuz... Daha çok işi daha az kişiye yapıp kârları daha da artırmak kapitalizmin temel düsturu... Bizi arayın. Bilgileriniz bizde saklı kalacak. Unutmayın, Patronların Ensesindeyiz. Çünkü üreten biziz ve her yerdeyiz."