Sayfa yolu
Kremlin'den İdlib açıklaması: Üçlü zirvenin tarihi ve yerine ilişkin bir netlik yok
Yayın Tarihi: 26.02.2020 , 13:41 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya, Türkiye ve İran liderleri arasında olası bir zirvenin tarihi ve yerine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Sputnik'in aktardığına göre Peskov, “Liderlerin programında ayarlama yapılması konusunda diplomatik kanallar üzerinden görüşmeler sürüyor” dedi.
Peskov, İran’daki koronavirüs salgını nedeniyle zirvenin Tahran’da gerçekleştirilmesinin ne kadar mümkün olduğuna dair bir şey söyleyemeyeceğini belirtti.
Peskov, ayrıca Rusya, Türkiye, Fransa ve Almanya’nın katılımıyla Suriye konulu bir zirve gerçekleştirilmesi ihtimali konusunda da yeni bir detay olmadığını ekledi.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
