Tayyip Harikalar Diyarı'nda

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te partisinin il kongresine katıldıktan sonra Gaziantepli iş adamlarının "ekonomik krizden hiç etkilenmediğini" gösteren milyon dolarlık büyük yatırım Harikalar Diyarı Parkı'nın resmi açılışını yaptı.

soL (Gaziantep) Kriz günlerinde çözümü alışveriş merkezi açmakta bulan sanayiciler son olarak Gaziantep'te 160 milyon dolarlık Sanko Park'ın açılışını yaptılar. Açılış konuşmasını, geçtiğimiz haftalarda 160 işçiyi işten çıkaran Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu'nun yaptığı törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Konukoğlu, "Dünyada Türkiye, Türkiye'de Gaziantep" anlayışı ile hareket ettiklerini ve bu anlayış çerçevesinde ilk alışveriş merkezini Gaziantep'te açmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

İş adamları tarafından davullu zurnalı karşılanan Recep Tayyip Erdoğan'nın kurdelasını kestiği diğer mekanlar 33 milyon avroluk Dedeman Gaziantep Hotel&ampConventıon Center ve 10,2 milyon avroluk Harikalar Diyarı Parkı'ydı.

Açılışa geç kalan Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen kalabalıktaki Gaziantepliler "Başbakan bizi unuttu galiba" yorumları yaparken kalabalıkta bir kişi de "Biz seyrediyoruz, birazdan zenginler alışveriş yaparlar" diyerek milyon dolarlık projeleri protesto etti.