Oktar’dan ABD askerlerine “evrim dersi”

Adnan Oktar'ın cemaati şimdi de 'evrim' konusunda ABD askerlerini eğitiyor. Cemaat tarafından verilen eğitimler sebebiyle ABD’li komutanlar tarafından Oktar’a bir de madalya verildi.

Vatan Gazetesi’nden Yiğit Can Kaytmaz’ın haberine göre ABD ordusundaki pilotların eğitildiği en büyük hava akademisi olan Teksas Lackland Hava Üssü’ndeki Müslüman askerlere, Adnan Hoca cemaati tarafından ‘Darwin’in çöküşü’ ve ‘Kuran’ın mucizeleri’ anlatıldı.

Oktar’da al dersi!
Evrim ile ilgili yazdığı düzmece onlarca yazıyla ABD ordusunun da dikkatini çekmeyi başaran Oktar, ABD’de askerlere eğitim vermeye başladı. Habere göre, Amerikan pilotlarının eğitildiği en büyük askeri üs olan Lackland’da Oktar’ın temsilcisi tarafından sunum yapıldı. San Antonio kentindeki üssün içerisinde yer alan mescitte, 7 Ağustos’ta düzenlenen konferansta Oktar’ın temsilcisi iki oturum gerçekleştirdi. Gündüz yapılan oturumda ‘Darwinizm’in çöküşü ve Yaratılış Gerçeği’ anlatılırken öğleden sonra yapılan sunumda ‘Kuran Mucizeleri’ ele alındı. Adnan Oktar’ın fotoğrafları ve video görüntüleri barkovizyondan askerlere gösterildi. Sunumlar boyunca kadın askerler, erkeklerden ayrı bir yerde oturdu.

Oktar’a ABD’den madalya
Amerikan Hava Kuvvetlerinde iki din adamından biri olan Yüzbaşı Sharior Rahman tarafından organize edilen etkinlik sonrasında Oktar adına sunum yapan konuşmacıya, Adnan Hoca’ya iletilmek üzere bir de madalya verildi. Amerikan yetkililer, etkinliğe katılanların tamamının Müslüman olduğunu belirtirken, Oktar’ın resmi internet adresinde ‘Tamamı Amerikalı ve gayrimüslim olan askerler anlatılanları beğeni ile dinlediler’ açıklaması yer aldı. Öte yandan konuşmacının etkinlik sonrasında katılımcılara, Kuran ve Oktar’ın yazdığı kitapların hediye edildiği öğrenildi.

(soL - Haber Merkezi)

ABD'den Oktar'a evrim madalyası

ABD'den Oktar'a evrim madalyası