Gerici rektör mide bulandırdı: Veled-i zina toplumu...

Rotterdam İslam Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, "karma evleri savunanlar veled-i zina toplumunu savunanlardır" dedi.

(soL - Haber Merkezi) Başbakan Erdoğan'ın kızlı-erkekli çıkışı gericilerin skandal açıklamalar yapmalarının da önünü açtı.

Gezi eylemlerinde yaptığı akıl dışı konuşmalarla hatırlanan Rotterdam İslam Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Yeni Akit adlı "gazeteye" yaptığı açıklamalarla şaşırtmadı.

Akgündüz, kızlı-erkekli evlerin savunulmasının ahlaksızlık olduğunu ileri sürerken, "evlilik dışı çocuk" örnekleri vererek "böyle bir toplumu kim ister? Türkiye'de işte böyle bir veled-i zina toplumu isteyenler var. Bu özlem içinde olanlar Başbakan'ı hedef alıyorlar" diye konuştu.

Konuşmasında komünizme saldırmaktan da geri durmayan Akgündüz, kızlı-erkekli evlerin "komünizm projesi" olduğunu söyledi. En bayağı gerici yalanlara konuşmasında yer veren Akgündüz, "komünizm eseri olan komün evlerde evde yaşayan kadın ve erkekler diğer kadın ve erkekleri paylaşıyor. Ortaklaşma ve paylaşma adı altında her türlü ahlaksızlık sergileniyor" dedi.