Bülent Uygun bu defa duvara tosladı!

Futbol Federasyonu, talimatlara aykırı bir biçimde menajerlik faaliyetlerinde bulundukları gerekçesiyle Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve bazı oyuncuları Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Eskişehirspor teknik direktörü Bülent Uygun, Çaykur Rizespor profesyonel futbolcusu Mustafa Koray Avcı, Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin ve Futbol Federasyonu lisanslı futbolcu temsilcisi İmam Rıza Ağacık, talimatlara aykırı bir biçimde menajerlik faaliyeti içinde bulunmalarından dolayı, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişlerdir” denildi.

PFDK'ya tedbirli olarak sevkedildikleri için Bülent Uygun, Koray Avcı ve Murat Şahin maçlara çıkamayacaklar. Bu isimlerin maçlara çıkabilmesi için kararın açıklanması ve verilecek cezaları tamamlamaları gerekiyor.

Bu üç isimden geçen sene futbolu bırakmayı düşünürken son anda gelen teklifle Kasımpaşa'ya transfer olan Murat Şahin'in futbolu bırakacağı tahmin ediliyor. 32 yaşındaki Koray Avcı'nın ne yapacağı bilinmiyor.

Bucaspor'dan ayrılıp Eskişehirspor'un başına geçen Bülent Uygun, TFF Etik Kurulu'na sevkedilmişti.

Bülent Uygun, geçtiğimiz yıl Spor Toto süper Lig'e çıkan Bucaspor'un başına geçmiş ve tam 17 futbolcu birden transfer etmişti. Uygun ve diğer bazı teknik direktörlerin bu transferlerden büyük paralar kazandığı iddiaları bulunuyordu.

Konu ile ilgili 9 Ekim'de soL yayımladığımız ayrıntılı haber için: Türkiye futbol piyasası ya da Bülent uygun'dan özetler...

(soL - Haber Merkezi)