Beşiktaş'ta polis terörü sürüyor..

Taksim'den Beşiktaş'a ilerleyen halkın karşısına polis çıktı. Polis, göstericiler gaz bombası ve tazyikli su ile saldırdı. Çatışmalar devam ediyor.

Beşiktaş'tan bir görüntü:


Halk Gezi Parkı’nda kutlama yapıyor. Ancak Beşiktaş’ta polis Taksim'den Beşiktaş'a yürüyen halka saldırınca çatışmalar çıktı.

Dolmabahçe tarafından vatandaşlara çok sert bir şekilde saldıran polis, gözaltılara başladı. Bu arada Dolmabahçe’de İnönü Stadı yanında bir polis aracı yandı.

Beşiktaşlılar neredeyse bütün sokaklarda evlerinin camlarından alkışlarla ve tencere tava çalarak eylemlere destek veriyor. Bazı sokaklarda "Hükümet İstifa" sloganları atılıyor.

Karaköy'den Kabataş'a giden tramvay içinde "Kabataş'ta çıkan olaylardan dolayı Karaköy'den geri dönecektir" diye anons edildi. Yolcular buna tepki göstererek alkış tuttular ve paralarını istediler. Amacın Beşiktaş'a ulaşımın engellenmesi olduğunu söyleyerek protesto ettiler.

İnönü Stadı ile Beşiktaş arasındaki yolun iki tarafını kapatan polis arada kalan binlerce eylemciye gaz bombalarıyla saldırıyor. Beşiktaş'ta internet ulaşımı kesilmiş durumda...

Çatışmalar hala sürerken çok sayıda yaralı olduğu bilgisi var...

(soL -Haber Merkezi)