Gerici örgütten eşcinsel katliamı çağrısı!

Kendilerini “Ankara merkezli gençlik hareketi” olarak tanıtan Genç İslami Müdafaa adlı örgüt, Ankara cadde ve sokaklarında afişle “cinayet çağrısı” yaptı. “Lût kavminin çirkin işini yapanı görürseniz, faili de mef’ulü de öldürünüz” yazılı hadisler afiş olarak direklere, duvarlara, duraklara yapıştırıldı.

Haber Merkezi

Kendilerini “Ankara merkezli gençlik hareketi” olarak tanıtan ve IŞİD terör örgütünün logosuna benzeyen bir logo kullanan Genç İslami Müdafaa adlı gerici bir örgüt, cadde ve sokaklara açıkça cinayet çağrısında bulunan afişler astı.

AÇIKÇA CİNAYET ÇAĞRISI

28 Haziran Pazar günü İstanbul’daki Onur Yürüyüşü’ne polisin saldırmasının ardından gerçekleşen afiş çalışmasında, net olarak insanlar “nefret cinayeti işlemeye” davet edildi. Tirmizi ve Ebu Davud’un naklettiği “Lût kavminin çirkin işini yapanı görürseniz, faili de mef’ulü de öldürünüz” hadisinin siyah zemin üzerine yazıldığı afişler Ankara’nın pek çok cadde, sokak ve durağına yapıştırıldı.

IŞİD KAFASI!

Gerici örgütün internet sitesinde de insanlar cinayet işlemeye davet edildi. Sitede yer alan “Lût kavminin kalıntıları” başlıklı yazıda şu cümlelere yer verildi: “LGBT olarak adlandırılan açılımını bile yazmaktan hâyâ ettiğimiz kuruluşun yapmış olduğu yürüyüş, Lût kavminin kalıntılarının hala günümüzde var olduğunu bizlere tekrar kanıtladı. Ahlaksızlığın zirvesini yaşayan bu insanlar mübarek Üç Ayların ismi olan Recep, Şaban ve Ramazan’ı da alay konusu etmekten geri kalmadılar. Batıl davada hâyâsızca olan bu yürüyüşe bizler Hak yolda kayıtsız kalamazdık. Bazı bölgelere bu konu ile ilgili afişlerimizi asarak, Müslümanların bu konuda sessiz kalmamaları gerektiğini, İslam’ın bu duruma kesinlikle müsaade etmediğini göstermek adına Tirmizi ve Ebu Davud da geçen bu Hadis-i Şerifi  halkımız ile paylaştık. Temennimiz İslam’ın bizden istediği tavrı televizyonlarda hakkı haykıramayan hocalar yerine, Kur’an ve Sünnet ışığında öğrenmemizdir.”

Dernek mi, vakıf mı ya da herhangi bir yasal tüzel kişilik mi olduğu anlaşılamayan Genç İslami Hareket adlı gerici oluşumun internet sitesinin “Hakkımızda” ve “İletişim” bölümlerinde hiçbir bilgiye rastlanmaması ve logo olarak IŞİD bayrağına benzeyen bir logo kullanmaları dikkat çekti.

KOMÜNİST LGBT’LERDEN AÇIKLAMA

Ankara caddelerinde bu afişlerin görülmesi üzerine bir açıklama yapan Komünist LGBT’ler, “Tehditlere ve şantajlara karşı tüm LGBT'leri sosyalizm saflarında örgütlenmeye, şeriata ve faşizme karşı mücadeleye etmeye çağırıyoruz” dedi.