Cizre'de özel harekatçıların bıraktığı bomba çocuğun elini kopardı!

Cizre'den ayrılırken özel harekatçıların bıraktığı yüzlerce bomba atar mermisinden biriyle oynadığı öne sürülen 12 yaşındaki Yusuf Şık isimli çocuk ağır yaralandı. Sağ eli bilekten kopan, sol ayağı ise parçalanan çocukla birlikte Nalin Dadak isimli bir kadın da etrafa saçılan şarapnel parçalarıyla yaralandı.

Cizre'de kentten ayrılan özel harekaçıların geride bıraktığı bombalar da ölüm saçıyor. DİHA'da yer alan habere göre, bir anda yaşanan patlama ile birlikte patlamanın neden kaynaklandığını anlamaya çalışan yurttaşlar, saniyeler içerisinde dağılan dumanların arasında sol kolu kopan, ayakları parçalanan çocuğu fark etti. Hemen yere yığılan kanlar içerisindeki çocuğun yardımına koşan yurttaşlardan biri, isminin Yusuf Şık (12) olduğu öğrenilen çocuğu kucağına alarak hemen bindirdikleri araçla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Küçük çocuğun bulduğu bomba atar mermisine dokunması ile yaşandığı öğrenilen patlamada Nalin Dadak isimli bir kadın da etrafa saçılan şarapnel parçaları ile ayaklarından yaralandı. Yaralanan kadın da yurttaşlarca aynı hastaneye kaldırıldı.Hastaneye kaldırılan yaralılar hemen tedavi altına alındı.