CHP'den yerli ürün önerisi: Kalp şeklinde Türk bayrağı konulsun

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, 'Yerli ve milli ürünlerimizin kolaylıkla tanınmasını ve öne çıkmasını sağlayacak bir etiket düzenlemesinin yapılmasını, yerli ve milli ürünlerimizin etiketlerine kalp şeklinde Türk bayraklarının konulmasını öneriyoruz' dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin ağır ekonomik koşullarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

"Yaşanan ekonomik krizin aşılmasında yerli ve milli duruşun önemli olduğunu" söyleyen Kaya, "Bu tür dönemlerde iktidarıyla, muhalefetiyle hepimiz bir araya gelmeli ve ulusun çıkarları etrafında birleşmeliyiz" diye konuştu. 

Kaya, "Yerli ve milli ürünlerimizin kolaylıkla tanınmasını ve öne çıkmasını sağlayacak bir etiket düzenlemesinin yapılmasını, yerli ve milli ürünlerimizin etiketlerine kalp şeklinde Türk bayraklarının konulmasını öneriyoruz. Böylece yerli ve milli ürünlerimiz tüketiciler tarafından kolayca görülecek, tanınacak ve bu ürünlerin satın alınması teşvik edilmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.