Baba-oğul Gökçek hep aynı 'numara'yı yiyor

17 Aralık yolsuzluk operasyonu günü, Melih Gökçek'e sosyal medyadan yapılan şakanın benzeri, dün gece oğlu Osman Gökçek'e yapıldı. Osman Gökçek yapılan şakaya kayıtsız kalmayarak, babası Melih Gökçek'e benzer cevabı verdi.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda, bakan çocuklarının da aralarında olduğu 22 kişinin gözaltına alınmasının ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Twitter’da şaka yapılmıştı. Aynı gün Melih Gökçek'in attığı bir tweetin altına “Odun Herif (@KadirDB)" isimli bir kullanıcı  "Senin oğlanı içeri almışlar" yazdı. "Odun Herif"in yazısını yanıtlayan Gökçek " Nerede okudun" derken "Şaka şaka, söyle evden çıkmasın ortalık karışık" yanıtı almıştı.

Uzun süre sosyal medayada alay konusu olan bu diyaloğa dün gece bir benzeri eklendi. Dün akşam Bülent Arınç'ın sert ifadeleri üzerine Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek Twitter'dan AKP milletvekilliği aday adaylığını geri çekmediğini duyurdu. Yapılan benzer şakada ise Osman Gökçek'in attığı tweetin altına  "Erkek" isimli Twitter kullanıcısı " Geçmiş olsun, baban istifa etmiş" yazdı. Babasıyla aynı cevabı veren Osman Gökçek'in, "Nerede okudun" yazması üzerine "Erkek" isimli kullanıcı "Şaka şaka aynı babası valla..." yazdı.

Osman Gökçek'e yapılan bu şaka sosyal medyada alay konusu olurken, Gökçek'in "Erkek" isimli kullanıcıya verdiği cevabı sildiği gözlendi.