VİDEO | Yanlış börek siparişi yüzünden silahlı kavga: Dört yaralı

İstanbul Bağcılar'da "Börek siparişini yanlış getirdin" tartışması kanlı bitti. Silahların konuştuğu kavgada dört kişi yaralandı.

İHA

İstanbul Bağcılar'da börekçinin siparişi yanlış getirmesine sinirlenen bir şahıs, dükkanda çalışan şahsı darp etti. Bunun üzerine darp edilen şahıs kendisine vuran şahsı ve oğlunu bıçakladı. Ardından bıçaklanan baba oğlun yakınları börekçiyi pompalı tüfekle ateş açmaya başladı. Olayda dört kişi yaralanırken, tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken siparişi veren şahıs ve oğlu çalışanı darp etti. Duruma sinirlenen isminin Mustafa olduğu öğrenilen iş yeri çalışanı börekçiye gelerek bıçak aldı ve tekrar olay yerine giderek baba ve oğlu bıçaklayarak kaçtı. Durumu gören şahısın bir yakını da pompalı tüfekle börekçiye gelerek ateş açtı. İlk olarak dışarıdan ateş açan şahıs daha sonra börekçinin içine girerek de ateş açtı. Bu sıra da börekçinin içerisinde bulunan bir kişi saçmalardan kırılan camdan yaralandı. Saldırganı börekçide çalışan şahıslar bıçak ve sopayla engelleyerek dükkanın dışarısına çıkardı. Yaralanan vatandaşlar çevrede bulunanların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu anlar ise çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

İşte o görüntüler: