Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

VİDEO- Binlerce emekçinin zammını gasp eden THY bu reklama 5 milyon dolar harcadı!

Mali sıkıntı nedeniyle binlerce emekçinin kazanılmış haklarını gasp eden THY, 45 saniyelik reklam için 5 milyon dolar harcadı. THY, reklam filminde oynayan Morgan Freeman'a ise 1 milyon 250 bin avro verdi.

Yayın Tarihi: 06.02.2017 , 10:16 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:35

Emekçilerin 2017 zamlarını "mali kriz" bahanesiyle geri çeken THY yönetimi, Morgan Freeman ile çektiği reklam filmini yayınlamak için 5 milyon dolar harcadı.

Amerika'da 51. kez düzenelenen Super Bowl finalinde THY'nin Morgan Freeman ile çektiği reklam filmi yayınlandı. Yayıncı kuruluşun 45 saniyelik bir reklam filmi için 5 milyon dolar talep ettiği final karşılaşmasında, THY geçen yıl da "Batman&Superman" reklam kampanyasıyla yer almıştı. Ünlü oyuncu ise reklam filmi için THY ile 1 milyon 250 bin Euro'ya anlaşmıştı.

Reklam filmine milyonlar harcayan THY, son dönemde hayata geçirdiği emekçi düşmanı uygulamalarla büyük tepki çekmişti:

 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.